Silk Contact Domus Mobila Srl
"Domus , mobila cu personalitate"

Despre:

DOMUS mobila produce mobilier de orice tip din PAL melaminat sau furniruit , cu usi din MDF infoliat sau vopsit si lemn masiv.
Utilajele moderne si deosebit de performante ne permit executarea de mobila la comanda pentru : bucatarii, bai, dormitoare, camere de zi, copii, tineret, biblioteci, gradinite, etc.
Designul, proiectarea,transportul si montajul sint GRATUITE

DOMUS mobila produce mobila la comanda inca din 1993.
Experienta dobindita de-a lungul anilor impreuna cu investitiile continue in tehnologie si software de proiectare ne permite fabricarea mobilei la comanda la un pret extrem de competitiv, comparabil cu mobila de serie.
Micii producatori din regiune sau cei care doresc sa-si asambleze si sa-si monteze singuri mobila ne comanda piesele din PAL prelucrate profesional impreuna cu feroneria aferenta. Pentru ei a devenit nerentabil sa se ocupe de aprovizionare si prelucrarea materiei prime deoarece noi o facem la preturi fara concurenta.

Profil Companie:

Tip companie:
Producator

Gama de produse:
Mobila la comanda Baia Mare,bucatarii, bai, dormitoare, camere de zi, copii, tineret, biblioteci, gradinite, mobilier, la comanda, scaune ergonomice, cabinete medicale, avocat, notar, pat, dulap, masa, fotoliu, noptiera, usi culisante, electrocasnice incorporabile, hote, montaj gratuit, design gratuit, transport gratuit, mobilier tv LCD, mobilier bancar, rafturi arhiva, mobila bucatarii, bucatarii la comanda, youtube, site prezentare, DOMUS, DOMUS mobila, finantari nerambursabile

Profil companie:
Cei 30 de angajati calificati fiecare in domeniul sau de activitate isi desfasoara activitatea in concordanta cu procedurile Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001 , implementat in 2001 si certificat de TUV Thuringen , Germania

Localizare:


Produse Recomandate